Evaluación de parámetros de calidad físico- química, microbiológica y sensorial en tomate deshidratado comercial (Lycopersicum esculentum)

Tomato is one of the world ́s most important vegetables because of its high production level and consumption. Due to its perishable nature, post-harvest handling is difficult, which causes major losses during storage and marketing, important reason to consider conservation methods such as dehydratio...

Full description

Autores:
Moreno, Diana Catalina
Sierra, Hernán Mauricio
Díaz Moreno, Consuelo
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2014
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/1876
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/948
Palabra clave:
Color
Textura
Calidad
PH
Hortalizas
Deshidratación
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales