Evaluación del potencial de uso de epicarpio de maracuyá deshidratado (Passiflora edulis f. flavicarpa O. Deg.) en la formulación de yogurt

Dietary fiber helps to reduce the risk of suffering from some chronic diseases. Despite this, the global average intake of this component is still lower compared to the recommended levels. This fact has moti-vated to the food industry to incorporate dietary fiber obtained from vegetable sources in f...

Full description

Autores:
Arias Lamos, Daniela
Molina Hernández, Junior Bernardo
Andrade Mahecha, Margarita María
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2019
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2028
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/1145
https://doi.org/10.31910/rudca.v22.n1.2019.1145
Palabra clave:
Yogurt
Leche
Fibra dietética
Alimento funcional
Passiflora edulis
Yogur
Leche
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales