Análisis de un jugo de mora (Rubus adenotrichos) endulzado con estevia (Stevia rebaudina Bertoni), una aproximación metabolómica

The purpose of the research was to analyze, through a metabolomic study, the overall composition of a microfiltration blackberry juice (Rubus adenotrichous) sweetened with dried leaves of stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) and its comparison with analogues obtained by conventional heat treatment, sw...

Full description

Autores:
González Torrivilla, César
Hernández, Lorena
Vaillant Barka, Fabrice
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2017
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2122
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/69
https://doi.org/10.31910/rudca.v20.n1.2017.69
Palabra clave:
Iones
Metabolitos
Microflitración
Pasteurización
Iones
Rubus
Stevia rebaudiana
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales