Estabilidad de chicheme procedente del departamento de Córdoba Colombia

Local products are considered exotic due to their ingredients and the particular production technics; to make them more competitive in the national and international market, conservation strategies that prolong its shelf life must be found. The purpose of this research was to evaluate the chemical,...

Full description

Autores:
Acevedo, Diofanor
Pastrana, Yenis
Durango, Alba
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2016
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/1612
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/93
https://doi.org/10.31910/rudca.v19.n2.2016.93
Palabra clave:
Conservantes naturales
Syzygium aromaticum
Cinnamomum verum
Syzygium aromaticum
Cinnamomum verum
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2016