Estabilidad de chicheme procedente del departamento de Córdoba Colombia
Local products are considered exotic due to their ingredients and the particular production technics; to make them more competitive in the national and international market, conservation strategies that prolong its shelf life must be found. The purpose of this research was to evaluate the chemical,...
- Autores:
-
Acevedo, Diofanor
Pastrana, Yenis
Durango, Alba
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2016
- Institución:
- Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
- Repositorio:
- Repositorio Institucional UDCA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.udca.edu.co:11158/1612
- Acceso en línea:
- https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/93
https://doi.org/10.31910/rudca.v19.n2.2016.93
- Palabra clave:
- Conservantes naturales
Syzygium aromaticum
Cinnamomum verum
Syzygium aromaticum
Cinnamomum verum
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2016