Aislamiento de Aeromonas spp. en muestras de pescado fresco comercializado en Pamplona (Norte de Santander)

Members of the genusAeromonas are recognized agentsof diseases in humans, which can cause a variety of gastroenteritis and extraintestinal processes, this bacteria is acquired primarily through consumption of waterborne food such as fish, seafood and drinking water. In order to determine the presenc...

Full description

Autores:
Suárez Q., William
Herrera A., Fanny
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2011
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2188
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/770
Palabra clave:
Aeromonas
Bacterias emergentes
Microbact
Pescado
Aeromonas
Pescado
Bagre
Oncorhynchus mykiss
Oreochromis
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales