Aislamiento de Aeromonas spp. en muestras de pescado fresco comercializado en Pamplona (Norte de Santander)
Members of the genusAeromonas are recognized agentsof diseases in humans, which can cause a variety of gastroenteritis and extraintestinal processes, this bacteria is acquired primarily through consumption of waterborne food such as fish, seafood and drinking water. In order to determine the presenc...
- Autores:
-
Suárez Q., William
Herrera A., Fanny
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2011
- Institución:
- Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
- Repositorio:
- Repositorio Institucional UDCA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.udca.edu.co:11158/2188
- Acceso en línea:
- https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/770
- Palabra clave:
- Aeromonas
Bacterias emergentes
Microbact
Pescado
Aeromonas
Pescado
Bagre
Oncorhynchus mykiss
Oreochromis
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales