Desarrollo de una bebida mixta tipo néctar con cápsulas de Aloe vera (L.) Burm. f. y vitamina C

The market of natural products at a nutritional, medicinal and industrial level, has increased remarkably, promoting innovation and research and the use of vegetable and animal raw materials. The objective of this research was to design a nectar, with a combination of fruit and vegetable matrices su...

Full description

Autores:
Corzo Barragán, Diana Carolina
Salcedo Galán, Felipe
Pacheco, Ricardo Arturo
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2019
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2041
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/1180
https://doi.org/10.31910/rudca.v22.n1.2019.1180
Palabra clave:
Aceptabilidad
Alimentos sanos
Encapsulación
Características organolépticas
Productos nuevos
Aloe vera
Encapsulación
Alimentos sanos
Rights
openAccess
License
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