Capacidad antioxidante y antimicrobiana de tubérculos andinos (Tropaeolum tuberosum y Ullucus tuberosus)

Andean tubers formed part of the diet of native populations and are considered as foods of high nutritional quality, howe-ver today its use has waned. This study proposes to evalua-te functional characteristics (antioxidant and antimicrobial capacity) of two tubers traditionally consumed in Colombia...

Full description

Autores:
Mejía Lotero, Francia Milena
Salcedo Gil, Jorge Esteban
Vargas Londoño, Santiago
Serna Jiménez, Johanna Andrea
Torres Valenzuela, Laura Sofía
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2018
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/1520
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/1083
https://doi.org/10.31910/rudca.v21.n2.2018.1083
Palabra clave:
Biocomponentes
Cultivos autóctonos
Ulluco
Cubio
Papalisa
Tropaeolum tuberosum
Ullucus tuberosus
Escherichia coli
Lactobacillus fermentum
Cándida utilis
Cultivos autóctonos
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2018