Antagonismo de Pseudomonas fluorescens Migula frente a Fusarium oxysporum fsp. pisi Schtdl en arveja Pisum sativum L.

The yellowing pea caused by Fusarium oxysporum is the most problem in the crop and its damage to bring economic losses. This research was carried out in the laboratory and greenhouse of the University of Nariño, located at 2486 masl to an average temperature of 13ºC., in order to evaluate the antago...

Full description

Autores:
Guerra, Germán Andrés
Betancourth, Carlos Arturo
Salazar, Claudia Elizabeth
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2011
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2190
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/773
Palabra clave:
Control biológico
Rizobacteria
Incidencia
Amarillamiento
Pseudomonas fluorescens
Fusarium oxysporum f. sp. pisi
Pisum sativum
Control biológico
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales