Efecto de la combinación de glucosa oxidasa/ glucosa sobre el crecimiento de bacterias del género Salmonella aisladas de aves de corral

In the poultry industry, Salmonella infections are a problem due to the effects on production and risks to public health. In infected birds, a systemic spread of bacteria can occur, which affects the organs and favors both the transmission between birds and the contamination of poultry products, suc...

Full description

Autores:
Noguera Machado, Nirza C.
Ojeda Ojeda, Luis E.
Pérez Ybarra, Luis
Brett, Mariela
García, Keilyn
Yépez, Antonio
Triana, Juana L.
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2018
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/1438
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/671
https://doi.org/10.31910/rudca.v21.n1.2018.671
Palabra clave:
Pollos
Glucosa
Pollos
S. typhimurium
S. enteritidis
Enzima antibacteriana
Conservante natural
Salmonella
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2018