Influencia de un recubrimiento comestible adicionado con calcio sobre la calidad de la mora de Castilla

The growing need of consumers for healthy food has led to the search for effective technologies in food industry that offer safe and sensorially acceptable options to the modern consumer. Edible coatings added with active components applied to vegetable structures, besides protecting the structure a...

Full description

Autores:
Cortés Rodríguez, Misael
Macías, Rosa Alegría
Cardona Velásquez, Lina
Arango Tobón, Julio Cesar
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2019
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2049
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/1212
https://doi.org/10.31910/rudca.v22.n1.2019.1212
Palabra clave:
Rubus glaucus
Fortificación
Optimización
Conservación
Calidad del alimento
Rubus glucus
Fortificación de alimentos
Rights
openAccess
License
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