Estado actual de la investigación para el cultivo de guayaba en Colombia

Introduction. The guava (Psidium guajava L.) is considered a commercially important fruit in more than sixty countries, which is used in the agro-industry and fresh consumption, due to its nutraceutical properties, since it is considered an important source of vitamin C, thus improving the health of...

Full description

Autores:
Aguilera-Arango, Germán Andrés
Rodríguez-Henao, Eberto
Chaparro-Zambrano, Hans Nicolás
Orduz-Rodríguez, Orlando
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2020
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/3783
Acceso en línea:
https://revistas.ucr.ac.cr/index.php/agromeso/article/view/40207
Palabra clave:
Psidium guajava
Guayaba
Variedades
Firmeza
Rights
openAccess
License
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/legalcode.es