Estado actual de la investigación para el cultivo de guayaba en Colombia
Introduction. The guava (Psidium guajava L.) is considered a commercially important fruit in more than sixty countries, which is used in the agro-industry and fresh consumption, due to its nutraceutical properties, since it is considered an important source of vitamin C, thus improving the health of...
- Autores:
-
Aguilera-Arango, Germán Andrés
Rodríguez-Henao, Eberto
Chaparro-Zambrano, Hans Nicolás
Orduz-Rodríguez, Orlando
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
- Repositorio:
- Repositorio Institucional UDCA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.udca.edu.co:11158/3783
- Acceso en línea:
- https://revistas.ucr.ac.cr/index.php/agromeso/article/view/40207
- Palabra clave:
- Psidium guajava
Guayaba
Variedades
Firmeza
- Rights
- openAccess
- License
- https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/legalcode.es