Influencia de la osmocongelación sobre algunas propiedades físicas de papaya (Carica papaya L.)
The osmo-dehydro-freezing (OC) is the combined process of applying osmotic dehydration (OD) followed by freezing of a food product to improve the quality of frozen-thawed products. The aim of this study was to evaluate the influence of the application of osmotic pretreatments on the loss of liquid p...
- Autores:
-
Ayala Aponte, Alfredo
Sánchez, Martha
Rodríguez, Hanny
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
- Repositorio:
- Repositorio Institucional UDCA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.udca.edu.co:11158/1935
- Acceso en línea:
- https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/254
- Palabra clave:
- Congelación
Deshidratación osmótica
Fase líquida
Color
Osmocondicionamiento
Deshidratación
Congelación
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales