Influencia de la osmocongelación sobre algunas propiedades físicas de papaya (Carica papaya L.)

The osmo-dehydro-freezing (OC) is the combined process of applying osmotic dehydration (OD) followed by freezing of a food product to improve the quality of frozen-thawed products. The aim of this study was to evaluate the influence of the application of osmotic pretreatments on the loss of liquid p...

Full description

Autores:
Ayala Aponte, Alfredo
Sánchez, Martha
Rodríguez, Hanny
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2014
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/1935
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/254
Palabra clave:
Congelación
Deshidratación osmótica
Fase líquida
Color
Osmocondicionamiento
Deshidratación
Congelación
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales