Análisis de crecimiento de rúgula (Eruca sativa Mill.) en la Sabana de Bogotá, bajo dos condiciones ambientales

Arugula is a horticultural species that has provoked interest as a gourmet product, being the edible portions the fresh young leaves. The development of its production technology, the knowledge of its growth and development for tropical conditions are lacking. According to these aspects, the followi...

Full description

Autores:
Colorado, Fernando
Rodríguez, Dolly
Cortés, Jairo
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2010
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/2236
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/714
Palabra clave:
Rúgula
Gourmet
Tasas de crecimiento
Invernadero
Libre exposición
Eruca sativa
Invernaderos
Cultivo al aire libre
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales