Análisis de crecimiento de rúgula (Eruca sativa Mill.) en la Sabana de Bogotá, bajo dos condiciones ambientales
Arugula is a horticultural species that has provoked interest as a gourmet product, being the edible portions the fresh young leaves. The development of its production technology, the knowledge of its growth and development for tropical conditions are lacking. According to these aspects, the followi...
- Autores:
-
Colorado, Fernando
Rodríguez, Dolly
Cortés, Jairo
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2010
- Institución:
- Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
- Repositorio:
- Repositorio Institucional UDCA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.udca.edu.co:11158/2236
- Acceso en línea:
- https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/714
- Palabra clave:
- Rúgula
Gourmet
Tasas de crecimiento
Invernadero
Libre exposición
Eruca sativa
Invernaderos
Cultivo al aire libre
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales