Obtención de un colorante a partir de corteza de maracuyá con el uso de técnicas convencionales de extracción
Passion fruit is a tropical fruit that is usually cultivated to obtain pulp, being the cortex its main not exploited by-product, because of the actual absence of industrial interest. However, with the aim of diversifying the derivates from the production of passion fruit products, it has been demons...
- Autores:
-
Tarazona Díaz, Martha
Becerra, Nubia
Piedra, Johan
Richard, Beltrán
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
- Repositorio:
- Repositorio Institucional UDCA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.udca.edu.co:11158/3519
- Acceso en línea:
- https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/1303/1896
- Palabra clave:
- Passiflora edulis f. flavicarpa
Extractor de Soxhlet
Cáscara del maracuyá
Extracción de carotenoides
Diferencia de color
Passiflora
Carotenoides
Extracción
- Rights
- License
- https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/legalcode.es