Encapsulation of mandarin citrus flavor using spray drying technology and different wall materials
The Colombian agricultural sector ignores the creole potato demand in the international markets due to the insufficient market research. In the last decade the government of Colombia has generated interest in the opening of international markets and achieving business opportunities for agriculturalp...
- Autores:
-
García Cárdenas, Jaime A.
Ciro Velásquez, Héctor J.
Largo Ávila, Esteban
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2015
- Institución:
- Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
- Repositorio:
- Repositorio Institucional UDCA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.udca.edu.co:11158/1626
- Acceso en línea:
- https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/474
- Palabra clave:
- Drying
Flavor
Ecapsulation
Mandarin
Mandarina
Frutas cítricas
Citrus reticulata
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2015