Encapsulation of mandarin citrus flavor using spray drying technology and different wall materials

The Colombian agricultural sector ignores the creole potato demand in the international markets due to the insufficient market research. In the last decade the government of Colombia has generated interest in the opening of international markets and achieving business opportunities for agriculturalp...

Full description

Autores:
García Cárdenas, Jaime A.
Ciro Velásquez, Héctor J.
Largo Ávila, Esteban
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2015
Institución:
Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales U.D.C.A
Repositorio:
Repositorio Institucional UDCA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.udca.edu.co:11158/1626
Acceso en línea:
https://revistas.udca.edu.co/index.php/ruadc/article/view/474
Palabra clave:
Drying
Flavor
Ecapsulation
Mandarin
Mandarina
Frutas cítricas
Citrus reticulata
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad de Ciencias Aplicadas y Ambientales, 2015