Analytical and quantitative determination of antioxidants in tomato chonto typical vegetable from Quindío
This article describes the process in which tomato chontowas gathered in the postharvest stage in Filandia Quindío town,and physicochemical characterization was carried out: potential ofhydrogen (pH), soluble solids (° Brix), water activity (aw), color, acidity.UV-Visible spectrophotometry technique...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2019
- Institución:
- Universidad Católica de Pereira
- Repositorio:
- Repositorio Institucional - RIBUC
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.ucp.edu.co:10785/9840
- Acceso en línea:
- https://revistas.ucp.edu.co/index.php/entrecienciaeingenieria/article/view/641
http://hdl.handle.net/10785/9840
- Palabra clave:
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos de autor 2019 Entre Ciencia e Ingeniería