Procedimiento para la determinación de los parámetros de operación y de diseño considerando la calidad del azúcar no centrífugo granulado
A procedure for the design of agro-industrial processes considering product quality is proposed. It is exemplified with a case study to produce non-centrifugal cane sugar at the artisanal level. Modeling and simulation are valuable tools for the adequate selection of operating parameters. For this p...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2022
- Institución:
- Universidad Católica de Pereira
- Repositorio:
- Repositorio Institucional - RIBUC
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.ucp.edu.co:10785/13699
- Acceso en línea:
- https://revistas.ucp.edu.co/index.php/entrecienciaeingenieria/article/view/2659
http://hdl.handle.net/10785/13699
- Palabra clave:
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos de autor 2022 Entre Ciencia e Ingeniería