Estudio para determinar el nivel de aceptación productos alimenticios listos para calentar y servir en la ciudad de Manizales

Most of the foods that are usually part of our diet are the result of a series of more or less intense manipulations of food products, in order to ensure their hygiene, improve their organoleptic qualities (those we appreciate by the senses: color, aroma, flavor, texture) and to facilitate the consu...

Full description

Autores:
Gutiérrez Gallego, María Rocelia
Londoño López, Luís Fernando
Gama Castaño, Martha Sonia
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2015
Institución:
Universidad del Quindío
Repositorio:
Repositorio Universidad del Quindío
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bdigital.uniquindio.edu.co:001/1639
Acceso en línea:
https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/1639
Palabra clave:
productos alimenticios
prácticos
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad del Quindio, 2012