Estudio para determinar el nivel de aceptación productos alimenticios listos para calentar y servir en la ciudad de Manizales
Most of the foods that are usually part of our diet are the result of a series of more or less intense manipulations of food products, in order to ensure their hygiene, improve their organoleptic qualities (those we appreciate by the senses: color, aroma, flavor, texture) and to facilitate the consu...
- Autores:
-
Gutiérrez Gallego, María Rocelia
Londoño López, Luís Fernando
Gama Castaño, Martha Sonia
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2015
- Institución:
- Universidad del Quindío
- Repositorio:
- Repositorio Universidad del Quindío
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bdigital.uniquindio.edu.co:001/1639
- Acceso en línea:
- https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/1639
- Palabra clave:
- productos alimenticios
prácticos
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos Reservados - Universidad del Quindio, 2012