Estudio de factibilidad para la constitución de una comercializadora de pescado y mariscos en el distrito de Buenaventura

Evaluating the creation of a company engaged in marketing of seafood is intended to provide necessary guidelines for the implementation of the business, based on five variables based on good manufacturing practices (GMP) and customer satisfaction analysis, identifying failures in service and in the...

Full description

Autores:
Caly Blanco, Astrid María
Chamorro Obregón, Luz Dary
Suárez Estupiñán, Lucy Tania
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2013
Institución:
Universidad del Quindío
Repositorio:
Repositorio Universidad del Quindío
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bdigital.uniquindio.edu.co:001/2775
Acceso en línea:
https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/2775
Palabra clave:
Estudio de factibilidad
pescados y mariscos
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad del Quindio, 2013