Estudio de factibilidad para la constitución de una comercializadora de pescado y mariscos en el distrito de Buenaventura
Evaluating the creation of a company engaged in marketing of seafood is intended to provide necessary guidelines for the implementation of the business, based on five variables based on good manufacturing practices (GMP) and customer satisfaction analysis, identifying failures in service and in the...
- Autores:
-
Caly Blanco, Astrid María
Chamorro Obregón, Luz Dary
Suárez Estupiñán, Lucy Tania
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2013
- Institución:
- Universidad del Quindío
- Repositorio:
- Repositorio Universidad del Quindío
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bdigital.uniquindio.edu.co:001/2775
- Acceso en línea:
- https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/2775
- Palabra clave:
- Estudio de factibilidad
pescados y mariscos
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos Reservados - Universidad del Quindio, 2013