Determinación De Residuos De Plaguicidas Organoclorados Y Organofosforados En Leche Cruda En 2 Fincas Del Departamento Del Quindío

Milk is the main component of the diet, especially for vulnerable groups such as infants, school children and older adults. By their physicochemical characteristics, mainly lipid solubility, milk is a means of easy contamination by external agents such as chemical type gases emitted into the atmosph...

Full description

Autores:
Castiblanco Suárez, Leidy Dayana
Salazar Salazar, Marleny
García Ríos, Alejandro
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2014
Institución:
Universidad del Quindío
Repositorio:
Repositorio Universidad del Quindío
Idioma:
spa
ger
fre
OAI Identifier:
oai:bdigital.uniquindio.edu.co:001/4030
Acceso en línea:
https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/4030
Palabra clave:
Extracción en Fase solida (SPE)
Detectores GC-μECD
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad del Quindio