Determinación De Residuos De Plaguicidas Organoclorados Y Organofosforados En Leche Cruda En 2 Fincas Del Departamento Del Quindío
Milk is the main component of the diet, especially for vulnerable groups such as infants, school children and older adults. By their physicochemical characteristics, mainly lipid solubility, milk is a means of easy contamination by external agents such as chemical type gases emitted into the atmosph...
- Autores:
-
Castiblanco Suárez, Leidy Dayana
Salazar Salazar, Marleny
García Ríos, Alejandro
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad del Quindío
- Repositorio:
- Repositorio Universidad del Quindío
- Idioma:
- spa
ger
fre
- OAI Identifier:
- oai:bdigital.uniquindio.edu.co:001/4030
- Acceso en línea:
- https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/4030
- Palabra clave:
- Extracción en Fase solida (SPE)
Detectores GC-μECD
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos Reservados - Universidad del Quindio