Estudio de factibilidad para la creación de una microempresa procesadora de embutidos, a base de carne de res y verduras “CHORIKIDS”
The present study has as aim demonstrate the feasibility of the creation of a company dedicated to the manufacture of meats processed with vegetables, characterized by the high value perceived of his products and directed principally the colleges public and deprived of the commune 07 of Santiago of...
- Autores:
-
Benitez Lopera, Elvia María
Posso Hernández, María Isabel
Jurado Díaz, Yeison
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad del Quindío
- Repositorio:
- Repositorio Universidad del Quindío
- Idioma:
- jpn
- OAI Identifier:
- oai:bdigital.uniquindio.edu.co:001/3350
- Acceso en línea:
- https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/3350
- Palabra clave:
- Estudio de factibilidad
procesadora de embutidos
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos Reservados - Universidad del Quindio, 2014