Estudio de factibilidad para la creación de una microempresa procesadora de embutidos, a base de carne de res y verduras “CHORIKIDS”

The present study has as aim demonstrate the feasibility of the creation of a company dedicated to the manufacture of meats processed with vegetables, characterized by the high value perceived of his products and directed principally the colleges public and deprived of the commune 07 of Santiago of...

Full description

Autores:
Benitez Lopera, Elvia María
Posso Hernández, María Isabel
Jurado Díaz, Yeison
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2014
Institución:
Universidad del Quindío
Repositorio:
Repositorio Universidad del Quindío
Idioma:
jpn
OAI Identifier:
oai:bdigital.uniquindio.edu.co:001/3350
Acceso en línea:
https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/3350
Palabra clave:
Estudio de factibilidad
procesadora de embutidos
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad del Quindio, 2014