Estudio de factibilidad para la creación de un restaurante de comida saludable dirigido a estudiantes, docentes y administrativos de la Universidad del Quindío

This research project, has as business purpose the creation of a healthy food restaurant, which will be opened to students, professors and administrators of the University of Quindio in order to generate conscience and changes on the eating habits, which have an impact on the daily activities that t...

Full description

Autores:
Muñoz Naranjo, Laura María
Nieto Arias, Natalia
Ramírez Delgado, Tatiana
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2016
Institución:
Universidad del Quindío
Repositorio:
Repositorio Universidad del Quindío
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bdigital.uniquindio.edu.co:001/2839
Acceso en línea:
https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/2839
Palabra clave:
Factibilidad
Restaurante
Comida
Saludable
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad del Quindio, 2016