Estudio de factibilidad para la introducción de un yogurt con sabor a guayaba en las comunas 13,14 y 15 en la ciudad de Cali

When analyzing the market specifically for dairy and yogurt production companies, shows that in recent years the variety of yogurt has focused on its functionality, but the flavors were apparently preserved by the tradition of the fruits its component, taking into account the above this project prop...

Full description

Autores:
Escobar Muñoz, Eddomar Andrés
Vargas Zea, Marlon Steven
Vélez Murillo, Mauricio
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2012
Institución:
Universidad del Quindío
Repositorio:
Repositorio Universidad del Quindío
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bdigital.uniquindio.edu.co:001/3358
Acceso en línea:
https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/3358
Palabra clave:
Estudio de factibilidad
yogurt
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad del Quindio, 2012