Estudio de factibilidad para la introducción de un yogurt con sabor a guayaba en las comunas 13,14 y 15 en la ciudad de Cali
When analyzing the market specifically for dairy and yogurt production companies, shows that in recent years the variety of yogurt has focused on its functionality, but the flavors were apparently preserved by the tradition of the fruits its component, taking into account the above this project prop...
- Autores:
-
Escobar Muñoz, Eddomar Andrés
Vargas Zea, Marlon Steven
Vélez Murillo, Mauricio
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2012
- Institución:
- Universidad del Quindío
- Repositorio:
- Repositorio Universidad del Quindío
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bdigital.uniquindio.edu.co:001/3358
- Acceso en línea:
- https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/3358
- Palabra clave:
- Estudio de factibilidad
yogurt
- Rights
- openAccess
- License
- Derechos Reservados - Universidad del Quindio, 2012