Association of ultra-processed food intake with risk of inflammatory bowel disease. Prospective cohort study

Digital

Autores:
Narula, Neeraj
Wong, Emily C.L.
Dehghan, Mahshid
Mente, Andrew
Rangarajan, Sumathy
Lanas, Fernando
Lopez-Jaramillo, Patricio
Rohatgi, Priyanka
Lakshmi, P. V. M.
Prasad Varma, Ravi
Orlandini, Andres
Avezum, Alvaro
Wielgosz, Andreas
Poirier, Paul
Almadi, Majid A.
Altuntas, Yuksel
Ng, Kien Keat
Chifamba, Jephat
Yeates, Karen
Puoane, Thandi
Khatib, Rasha
Yusuf, Rita
Bengtsson Boström, Kristina
Zatonska, Katarzyna
Iqbal, Romaina
Weida, Liu
Yibing, Zhu
Sidong, Li
Dans, Antonio
Yusufali, Afzalhussein
Mohammadifard, Noushin
Marshall, John K.
Moayyedi, Paul
Reinisch, Walter
Yusuf, Salim
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad de Santander
Repositorio:
Repositorio Universidad de Santander
Idioma:
eng
OAI Identifier:
oai:repositorio.udes.edu.co:001/6067
Acceso en línea:
https://doi.org/10.1136/bmj.n1554
https://repositorio.udes.edu.co/handle/001/6067
Palabra clave:
Rights
openAccess
License
The Authors 2021