Food safety in Peruvian food restaurants for entrepreneurs
The gastronomic boom in Peru has motivated many entrepreneurs to invest in Peruvian food restaurants; hoping that when the Peruvian State declares it a cultural heritage of the nation, the legal standards of quality and safety will be implemented. In this sense, it should be range from the opening a...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- http://purl.org/coar/resource_type/c_6781
- Fecha de publicación:
- 2022
- Institución:
- Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
- Repositorio:
- RiUPTC: Repositorio Institucional UPTC
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uptc.edu.co:001/12347
- Acceso en línea:
- https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ingenieria_sogamoso/article/view/14270
https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/12347
- Palabra clave:
- Food safety
gastronomic boom in Peru
Peruvian food restaurants
critical control points
Inocuidad en los alimentos
auge gastronómico en Perú
restaurantes de comida peruana
puntos críticos de control
- Rights
- License
- Derechos de autor 2022 Ingeniería Investigación y Desarrollo