Approach to automation of a process of yeast inoculum production on industrial scale for ethanol production
The results of an applied research for automation the stage of reproduction of Saccharomyces cerevisiae yeas to produce ethanol, are presented in this paper. The identification of the variables to be instrumented, the instrumentation requirements and the proposed control scheme are based on the anal...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- http://purl.org/coar/resource_type/c_6601
- Fecha de publicación:
- 2013
- Institución:
- Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
- Repositorio:
- RiUPTC: Repositorio Institucional UPTC
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uptc.edu.co:001/12208
- Acceso en línea:
- https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ingenieria_sogamoso/article/view/3415
https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/12208
- Palabra clave:
- aerobic fermentation
instrumentation
control
fermentación aerobia
instrumentación
control
- Rights
- License
- Derechos de autor 2013 Ingeniería Investigación y Desarrollo