Genotype-by-environment interaction of Solanum quitoense (Lam.) using the AMMI model

The basis for genetic improvement for the cultivation of lulo (Solanum quitoense Lam.) in Colombia is limited. Research related to genotype-by-environment interaction (GEI) and stability in agronomic traits is scarce. To identify outstanding genotypes, GEI and the stability of fruit weight (FW), asc...

Full description

Autores:
Tipo de recurso:
http://purl.org/coar/resource_type/c_6524
Fecha de publicación:
2024
Institución:
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
Repositorio:
RiUPTC: Repositorio Institucional UPTC
Idioma:
eng
OAI Identifier:
oai:repositorio.uptc.edu.co:001/17085
Acceso en línea:
https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/17442
https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/17085
Palabra clave:
Adaptability
Environments
Lulo
Yield
Fruit weight
Ascorbic acid
Lulo
AMMI
Adaptabilidad
Ambientes
Lulo
Rendimiento
Peso del fruto
Ácido ascórbico
Lulo
AMMI
Rights
License
Copyright (c) 2024 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas