Genotype-by-environment interaction of Solanum quitoense (Lam.) using the AMMI model
The basis for genetic improvement for the cultivation of lulo (Solanum quitoense Lam.) in Colombia is limited. Research related to genotype-by-environment interaction (GEI) and stability in agronomic traits is scarce. To identify outstanding genotypes, GEI and the stability of fruit weight (FW), asc...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- http://purl.org/coar/resource_type/c_6524
- Fecha de publicación:
- 2024
- Institución:
- Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
- Repositorio:
- RiUPTC: Repositorio Institucional UPTC
- Idioma:
- eng
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uptc.edu.co:001/17085
- Acceso en línea:
- https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/17442
https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/17085
- Palabra clave:
- Adaptability
Environments
Lulo
Yield
Fruit weight
Ascorbic acid
Lulo
AMMI
Adaptabilidad
Ambientes
Lulo
Rendimiento
Peso del fruto
Ácido ascórbico
Lulo
AMMI
- Rights
- License
- Copyright (c) 2024 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas