Innovación y competitividad en la agroindustria artesanal del queso crema de Chiapas
The Chiapas’crem-chesse (CCC) is characterized by being traditional and typical of the South of Mexico. Local resources and know-how strengthen their production and preserve their characteristics. Previous studies have characterized the product, not so the adoption of innovations in agroindustry. Th...
- Autores:
-
ANASTACIO, ESPEJEL
Illescas Marín, Carolina
Hernández Montes, Arturo
SANTOS MORENO, ARMANDO
Ramírez García, Adán Guillermo
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2018
- Institución:
- Corporación Universidad de la Costa
- Repositorio:
- REDICUC - Repositorio CUC
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.cuc.edu.co:11323/6362
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/11323/6362
https://doi.org/10.17981/econcuc.39.2.2018.02
https://repositorio.cuc.edu.co/
- Palabra clave:
- Innovation
Cheese agroindustry
Traditional food
Innovación
Agroindustria quesera
Alimento tradicional
- Rights
- openAccess
- License
- CC0 1.0 Universal