Nutrition in the Actual COVID-19 Pandemic. A Narrative Review
The pandemic of Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) has shocked world health authorities generating a global health crisis. The present study discusses the main finding in nutrition sciences associated with COVID-19 in the literature. We conducted a consensus critical review using primary sources, s...
- Autores:
-
Clemente-Suárez, Vicente Javier
Ramos-Campo, Domingo Jesús
Mielgo Ayuso, Juan
Dalamitros, Athanasios
Nikolaidis, Pantelis
Hormeno-Holgado, Alberto Joaquin
Tornero Aguilera, José Francisco
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Corporación Universidad de la Costa
- Repositorio:
- REDICUC - Repositorio CUC
- Idioma:
- eng
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.cuc.edu.co:11323/8425
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/11323/8425
https://doi.org/10.3390/nu13061924
https://repositorio.cuc.edu.co/
- Palabra clave:
- COVID-19
Nutrition
Lockdown
Body composition
Vitamin
Dietary pattern
Immunology
Physical activity
Gut
Nutrición
Aislamiento
Composición corporal
Vitamina
Patrón dietético
Inmunología
Actividad física
Intestino
- Rights
- openAccess
- License
- CC0 1.0 Universal