Elaboración de salchichas artesanales utilizando harina de trupillo (Prosopis juliflora) como extensor proteico

The high protein content has turned legumes into a raw material of interest in the formulation of different agro-industrial products. The present investigation determined the technical and economic feasibility of making sausages at an artisanal level using trupillo flour (Prosopis juliflora) as a pr...

Full description

Autores:
Franco Sarmiento, Andrea Carolina
Ruz Echavarría, Wilson Javier
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2020
Institución:
Corporación Universidad de la Costa
Repositorio:
REDICUC - Repositorio CUC
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.cuc.edu.co:11323/6418
Acceso en línea:
https://hdl.handle.net/11323/6418
https://repositorio.cuc.edu.co/
Palabra clave:
Legumes
Artisan sausage
Protein extender
Prosopis juliflora
Leguminosas
Salchicha artesanal
Extensor proteico
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International