Elaboración de salchichas artesanales utilizando harina de trupillo (Prosopis juliflora) como extensor proteico
The high protein content has turned legumes into a raw material of interest in the formulation of different agro-industrial products. The present investigation determined the technical and economic feasibility of making sausages at an artisanal level using trupillo flour (Prosopis juliflora) as a pr...
- Autores:
-
Franco Sarmiento, Andrea Carolina
Ruz Echavarría, Wilson Javier
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Corporación Universidad de la Costa
- Repositorio:
- REDICUC - Repositorio CUC
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.cuc.edu.co:11323/6418
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/11323/6418
https://repositorio.cuc.edu.co/
- Palabra clave:
- Legumes
Artisan sausage
Protein extender
Prosopis juliflora
Leguminosas
Salchicha artesanal
Extensor proteico
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International