Diseño de un modelo para el mejoramiento de la productividad y competitividad de la línea de comedor Houston en la empresa arte & estilo basado en la metodología Lean Seis Sigma (6)

From the point of view of customers, organizations exist to provide material and immaterial goods, or a service, which meets the needs and expectations. Those products are derived from a process which a set of operations are performed where incoming inputs (input), and then transformed in results (o...

Full description

Autores:
Pérez Riquett, Melissa Margarita
Plata Silva, Lady Johanna
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2013
Institución:
Corporación Universidad de la Costa
Repositorio:
REDICUC - Repositorio CUC
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.cuc.edu.co:11323/4633
Acceso en línea:
https://hdl.handle.net/11323/4633
https://repositorio.cuc.edu.co/
Palabra clave:
Calidad
Satisfacción del cliente
DMAIC
Variables
Capacidad
Seis Sigma
Madera
Quality
Customer Satisfaction
Variable
Capacity
Six Sigma
Wood
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International