Situación actual de las franquicias internacionales de comida rápida en la ciudad de Barranquilla

The next investigation has as an objective to describe the current situation of the international fast food franchises in Barranquilla. To get it, is necessary to explain the concept of franchise, its theoretic approach, its generalities, and the concept of fast food. It identifies the background of...

Full description

Autores:
Barros Arrieta, David
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2016
Institución:
Corporación Universidad de la Costa
Repositorio:
REDICUC - Repositorio CUC
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.cuc.edu.co:11323/798
Acceso en línea:
https://hdl.handle.net/11323/798
https://repositorio.cuc.edu.co/
Palabra clave:
Comida rápida
Franquicia
Franquiciante
Franquiciado
Consumo
Modelo de negocio
Fast food
Franchise
Franchisor
Franchisee
Consumption
Business model
Rights
openAccess
License
Atribución – No comercial – Compartir igual