Estrategia de marketing emocional para la promoción de locales de servicios gastronómicos en la ciudad de Bahía de Caráquez. Ecuador
Gastronomy has become today an important engine in the tourist economy. One of the aspects that most attracts diners is the way restoration businesses show, promote and live memorable experiences. In this aspect emotional marketing is creating good returns. The objective of this research is to devel...
- Autores:
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Carbache Mora, César
Zambrano Zambrano, José Luis
Lemoine, Frank Angel
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Corporación Universidad de la Costa
- Repositorio:
- REDICUC - Repositorio CUC
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.cuc.edu.co:11323/6309
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/11323/6309
https://doi.org/10.17981/econcuc.41.1.2020.Org.4
https://repositorio.cuc.edu.co/
- Palabra clave:
- Emotional marketing
Gastronomy
Strategy
Marketing emocional
Gastronomía
Estrategias
- Rights
- openAccess
- License
- CC0 1.0 Universal