Estrategia de marketing emocional para la promoción de locales de servicios gastronómicos en la ciudad de Bahía de Caráquez. Ecuador

Gastronomy has become today an important engine in the tourist economy. One of the aspects that most attracts diners is the way restoration businesses show, promote and live memorable experiences. In this aspect emotional marketing is creating good returns. The objective of this research is to devel...

Full description

Autores:
Carbache Mora, César
Zambrano Zambrano, José Luis
Lemoine, Frank Angel
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2020
Institución:
Corporación Universidad de la Costa
Repositorio:
REDICUC - Repositorio CUC
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.cuc.edu.co:11323/6309
Acceso en línea:
https://hdl.handle.net/11323/6309
https://doi.org/10.17981/econcuc.41.1.2020.Org.4
https://repositorio.cuc.edu.co/
Palabra clave:
Emotional marketing
Gastronomy
Strategy
Marketing emocional
Gastronomía
Estrategias
Rights
openAccess
License
CC0 1.0 Universal