Electroforesis en gel de campo pulsado (PFGE) para la diferenciación molecular de Listeria monocytogenes
The reporting of L. monocytogenes in food in Colombia is not a mandatory; however, foods considered high-risk are monitored, and the organism is only reported clinically as Gram-positive when it causes meningitis. L. monocytogenes is a foodborne, intracellular, pathogen which causes listeriosis, a d...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2013
- Institución:
- Ministerio de Ciencia, Tecnología e Innovación
- Repositorio:
- Repositorio Minciencias
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.minciencias.gov.co:20.500.14143/21789
- Acceso en línea:
- https://repositorio.minciencias.gov.co/handle/20.500.14143/21789
- Palabra clave:
- Microorganismos
Bacterias patógenas
Salmonella spp
Listeria monocytogenes
Bacteriología
Microbiología de alimentos
- Rights
- License
- http://purl.org/coar/access_right/c_abf2