Evaluación de la incorporación de la fruta Passiflora Edulis (maracuyá) en el proceso de producción de cerveza artesanal tipo pale ale

This project describes the activities carried out in order to select a fruit to be incorporated into the Pale Ale craft beer production process, giving an extra value, maintaining BJCP’s parameters according to American Pale style; coming up with passion fruit (Passiflora edulis f. flavicarpa) as th...

Full description

Autores:
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2019
Institución:
Universidad de América
Repositorio:
Lumieres
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.uamerica.edu.co:20.500.11839/7606
Acceso en línea:
https://hdl.handle.net/20.500.11839/7606
Palabra clave:
Pale Ale
Cerveza artesanal
Maracuyá (Passiflora edulis f. flavicarpa)
Fermentación
Craft beer
Passion fruit (Passiflora edulis f. flavicarpa)
Fermentation
Tesis y disertaciones académicas
Rights
License
Atribución – No comercial