Evaluación de la incorporación de la fruta Passiflora Edulis (maracuyá) en el proceso de producción de cerveza artesanal tipo pale ale
This project describes the activities carried out in order to select a fruit to be incorporated into the Pale Ale craft beer production process, giving an extra value, maintaining BJCP’s parameters according to American Pale style; coming up with passion fruit (Passiflora edulis f. flavicarpa) as th...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2019
- Institución:
- Universidad de América
- Repositorio:
- Lumieres
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.uamerica.edu.co:20.500.11839/7606
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/20.500.11839/7606
- Palabra clave:
- Pale Ale
Cerveza artesanal
Maracuyá (Passiflora edulis f. flavicarpa)
Fermentación
Craft beer
Passion fruit (Passiflora edulis f. flavicarpa)
Fermentation
Tesis y disertaciones académicas
- Rights
- License
- Atribución – No comercial