COMPARACIÓN DEL EFECTO DE OCHO MODIFICACIONES DIETARIAS SOBRE LOS NIVELES DE LÍPIDOS SÉRICOS DE PACIENTES DISLIPIDEMICOS DE SANTA FE DE BOGOTA, 1996

The aim of this study was to compare the effect of severa! dietary modifications on serum Iipids levels of dislipidemic patients from Santa Fe de Bogotá. 160 subject with serum cholesterol levels abo ve 200 mg/dl ortriglycerides abo ve 150 mg/dl were divided in 8 groups of20 patients, as follows: co...

Full description

Autores:
Tipo de recurso:
article
Fecha de publicación:
2013
Institución:
Pontificia Universidad Javeriana
Repositorio:
Repositorio Universidad Javeriana
Idioma:
eng
OAI Identifier:
oai:repository.javeriana.edu.co:10554/31737
Acceso en línea:
http://revistas.javeriana.edu.co/index.php/scientarium/article/view/5060
http://hdl.handle.net/10554/31737
Palabra clave:
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Ácidos grasos mono y poliinsaturados; dislipidemia; fibra soluble; pectina
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Rights
openAccess
License
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