COMPARACIÓN DEL EFECTO DE OCHO MODIFICACIONES DIETARIAS SOBRE LOS NIVELES DE LÍPIDOS SÉRICOS DE PACIENTES DISLIPIDEMICOS DE SANTA FE DE BOGOTA, 1996
The aim of this study was to compare the effect of severa! dietary modifications on serum Iipids levels of dislipidemic patients from Santa Fe de Bogotá. 160 subject with serum cholesterol levels abo ve 200 mg/dl ortriglycerides abo ve 150 mg/dl were divided in 8 groups of20 patients, as follows: co...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- article
- Fecha de publicación:
- 2013
- Institución:
- Pontificia Universidad Javeriana
- Repositorio:
- Repositorio Universidad Javeriana
- Idioma:
- eng
- OAI Identifier:
- oai:repository.javeriana.edu.co:10554/31737
- Acceso en línea:
- http://revistas.javeriana.edu.co/index.php/scientarium/article/view/5060
http://hdl.handle.net/10554/31737
- Palabra clave:
- null
Ácidos grasos mono y poliinsaturados; dislipidemia; fibra soluble; pectina
null
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Internacional