PRODUCCIÓN DE AGUA ELECTROLIZADA PARA ELIMINACIÓN DE MICROORGANISMOS EN LECHUGA
We carried out the building of one electrolytic cell for production of electrolysed oxidizing (EO) water. We frequently tested pH and available chlorine (residual chlorine). The efficacy of EO water (14 ppm available chlorine and pH 2,7 +/- 0.2) was evaluated with the strain E.coli ATCC 25999 (exper...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- article
- Fecha de publicación:
- 2004
- Institución:
- Pontificia Universidad Javeriana
- Repositorio:
- Repositorio Universidad Javeriana
- Idioma:
- eng
- OAI Identifier:
- oai:repository.javeriana.edu.co:10554/31788
- Acceso en línea:
- http://revistas.javeriana.edu.co/index.php/scientarium/article/view/5038
http://hdl.handle.net/10554/31788
- Palabra clave:
- null
Celda electrolítica; agua EO; cloro residual; microbiocida; pH; lechuga
null
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Internacional