PRODUCCIÓN DE AGUA ELECTROLIZADA PARA ELIMINACIÓN DE MICROORGANISMOS EN LECHUGA

We carried out the building of one electrolytic cell for production of electrolysed oxidizing (EO) water. We frequently tested pH and available chlorine (residual chlorine). The efficacy of EO water (14 ppm available chlorine and pH 2,7 +/- 0.2) was evaluated with the strain E.coli ATCC 25999 (exper...

Full description

Autores:
Tipo de recurso:
article
Fecha de publicación:
2004
Institución:
Pontificia Universidad Javeriana
Repositorio:
Repositorio Universidad Javeriana
Idioma:
eng
OAI Identifier:
oai:repository.javeriana.edu.co:10554/31788
Acceso en línea:
http://revistas.javeriana.edu.co/index.php/scientarium/article/view/5038
http://hdl.handle.net/10554/31788
Palabra clave:
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Celda electrolítica; agua EO; cloro residual; microbiocida; pH; lechuga
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Rights
openAccess
License
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