Spirulina is a photosynthetic, filamentous, helical-shaped, multicellular and green-blue microalga. The two most important species of which are Spirulina maxima and Spirulina platensis. For these microorganisms cell division occurs by binary fission. Since this material contains chlorophyll a, like...

Full description

Autores:
Sánchez, Martha; Departamento de Química, Facultad de Ciencias, Pontificia Universidad Javeriana, Bogotá.
Bernal-Castillo, Jaime; Departamento de Química, Facultad de Ciencias, Pontificia Universidad Javeriana, Bogotá.
Rozo, Camilo; Facultad de Ingeniería de Alimentos, Universidad de La Salle, Bogotá.
Rodríguez, Ignacio; Departamento de Ingeniería Química, Universidad Nacional de Colombia, Bogotá.
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2003
Institución:
Pontificia Universidad Javeriana
Repositorio:
Repositorio Universidad Javeriana
Idioma:
eng
OAI Identifier:
oai:repository.javeriana.edu.co:10554/31353
Acceso en línea:
http://revistas.javeriana.edu.co/index.php/scientarium/article/view/4842
http://hdl.handle.net/10554/31353
Palabra clave:
null
food; microalgae, nutrition; Spirulina
null
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Internacional