Spirulina is a photosynthetic, filamentous, helical-shaped, multicellular and green-blue microalga. The two most important species of which are Spirulina maxima and Spirulina platensis. For these microorganisms cell division occurs by binary fission. Since this material contains chlorophyll a, like...
- Autores:
-
Sánchez, Martha; Departamento de Química, Facultad de Ciencias, Pontificia Universidad Javeriana, Bogotá.
Bernal-Castillo, Jaime; Departamento de Química, Facultad de Ciencias, Pontificia Universidad Javeriana, Bogotá.
Rozo, Camilo; Facultad de Ingeniería de Alimentos, Universidad de La Salle, Bogotá.
Rodríguez, Ignacio; Departamento de Ingeniería Química, Universidad Nacional de Colombia, Bogotá.
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2003
- Institución:
- Pontificia Universidad Javeriana
- Repositorio:
- Repositorio Universidad Javeriana
- Idioma:
- eng
- OAI Identifier:
- oai:repository.javeriana.edu.co:10554/31353
- Acceso en línea:
- http://revistas.javeriana.edu.co/index.php/scientarium/article/view/4842
http://hdl.handle.net/10554/31353
- Palabra clave:
- null
food; microalgae, nutrition; Spirulina
null
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Internacional