San Cipriano experimentado a través de las bebidas tradicionales y los ritmos

With the objective of diversifying the touristic offer from San Cipriano community a touristic experience was designed with a social innovation approach. A sustainable proposal was created, one that is based on the territory features as well as the cultural characteristics of the community that inha...

Full description

Autores:
Castro Molina, María
Chavarro Franco, Luisa María
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2019
Institución:
Universidad ICESI
Repositorio:
Repositorio ICESI
Idioma:
spa
OAI Identifier:
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Acceso en línea:
http://repository.icesi.edu.co/biblioteca_digital/handle/10906/87348
http://biblioteca2.icesi.edu.co/cgi-olib?oid=325691
Palabra clave:
San Cipriano (Valle del Cauca, Colombia)
Afrodescendientes
Bebidas
Turismo cultural
Innovación social
Expresión cultural
Tradición cultural
Música tradicional
Diseño social
Herramientas
Trabajos de grado
Diseño Industrial
Departamento de Diseño
Rights
License
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