San Cipriano experimentado a través de las bebidas tradicionales y los ritmos
With the objective of diversifying the touristic offer from San Cipriano community a touristic experience was designed with a social innovation approach. A sustainable proposal was created, one that is based on the territory features as well as the cultural characteristics of the community that inha...
- Autores:
-
Castro Molina, María
Chavarro Franco, Luisa María
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2019
- Institución:
- Universidad ICESI
- Repositorio:
- Repositorio ICESI
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.icesi.edu.co:10906/87348
- Acceso en línea:
- http://repository.icesi.edu.co/biblioteca_digital/handle/10906/87348
http://biblioteca2.icesi.edu.co/cgi-olib?oid=325691
- Palabra clave:
- San Cipriano (Valle del Cauca, Colombia)
Afrodescendientes
Bebidas
Turismo cultural
Innovación social
Expresión cultural
Tradición cultural
Música tradicional
Diseño social
Herramientas
Trabajos de grado
Diseño Industrial
Departamento de Diseño
- Rights
- License
- https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/