Tratamiento de agua rica en hierro con almidón de maíz y alumbre

In this document, I review and analyze the aptitudes of corn starch and alum as a coagulant and the application of these to a spring water with a high concentration of total iron. Chapter 1 introduces the topic under study; Chapter 2 describes the objectives of the study; Chapter 3 includes some bac...

Full description

Autores:
Castañeda Jiménez, Amparo Carolina
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2015
Institución:
Escuela Colombiana de Ingeniería Julio Garavito
Repositorio:
Repositorio Institucional ECI
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.escuelaing.edu.co:001/331
Acceso en línea:
http://catalogo.escuelaing.edu.co/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=17939
https://repositorio.escuelaing.edu.co/handle/001/331
Palabra clave:
Tratamiento de aguas
Aguas subterráneas
Groundwater
Water treatment
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Escuela Colombiana de Ingeniería Julio Garavito