Sugar in ultraprocessed foods in Latin American capitals: From dentistry perspective
https://scienti.minciencias.gov.co/cvlac/visualizador/generarCurriculoCv.do?cod_rh=0001561382
- Autores:
-
Universidad Cooperativa de Colombia
Angarita-Díaz, María del Pilar
Lopez-Ramos, Roxana Patricia
Tipan-Asimbaya , Lissette
Ruiz-Gomez, Adiela
González Bernal, María Alejandra
Vicuña-Huaqui, Luis Antonio
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2023
- Institución:
- Universidad Cooperativa de Colombia
- Repositorio:
- Repositorio UCC
- Idioma:
- OAI Identifier:
- oai:repository.ucc.edu.co:20.500.12494/48674
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/20.500.12494/48674
- Palabra clave:
- Food quality, Food labeling, Oral health, Sugars
- Rights
- openAccess
- License
- http://purl.org/coar/access_right/c_abf2