Potencial antioxidante de los extractos obtenidos del pericarpio y la semilla del fruto de Garcinia mangostana L. Según el método de extracción

Scientific studies have shown that the methods of extraction of solutions derived from plant raw materials may adversely affect plant´s antioxidant capacity. Moreover, the study of the potential use of plant residues (exocarp and seed) ensures the generation of added value to productive chains and t...

Full description

Autores:
Paula Andrea León P.
Olga Marín M.
Ortiz Aguilar, Jannet
Maikel Suárez R.
Yudtanduly Acuña M.
Carlos Zuluaga D.
Deivis Suárez R.
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Cooperativa de Colombia
Repositorio:
Repositorio UCC
Idioma:
OAI Identifier:
oai:repository.ucc.edu.co:20.500.12494/50963
Acceso en línea:
https://doi.org/10.15446/agron.colomb.v34n1supl.57729
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Palabra clave:
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PERICARP
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