Evaluación de las condiciones de extracción de un colorante natural de semilla de aguacate

Various studies mention that more than 20% of the total weight of avocado fruit corresponds to seed and exocarp. According to this, the yield of a natural dye obtained from the seed of two varieties of avocado tree Persea americana L. was determined under different extraction conditions. Three facto...

Full description

Autores:
Deivis Suárez R.
Olga Marín M.
Nestor Dueñas S.
Ortiz Aguilar, Jannet
Puentes, Addy esperanza
Adriana Mejía T.
Maikel Suárez R.
Mauricio Sierra S.
Carlos Zuluaga D.
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Cooperativa de Colombia
Repositorio:
Repositorio UCC
Idioma:
OAI Identifier:
oai:repository.ucc.edu.co:20.500.12494/50964
Acceso en línea:
https://doi.org/10.15446/agron.colomb.v34n1supl.57341
https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85042063907&doi=10.15446%2fagron.colomb.v34n1supl.57341&partnerID=40&md5=ca21ad876de8c56a25d805e3e6dd6d48
https://hdl.handle.net/20.500.12494/50964
Palabra clave:
ADDED VALUE
CONCENTRATION
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openAccess
License
http://purl.org/coar/access_right/c_abf2