Efecto de fuentes de nitrógeno y carbohidratos sobre la digestión in vitro de residuos agrícolas.

An in vitro digestion study was conducted to evaluate the effect of eight nitrogen (N) compounds, and the interaction with three energy sources on in vitro digestibility of milo stalk, cane bagasse and wheat straw. A total of 523 sampes of the substrates and fluid rumen was tested using urea, NH4H2P...

Full description

Autores:
Zapata A., José Oscar
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
1989
Institución:
Agrosavia
Repositorio:
Agrosavia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.agrosavia.co:20.500.12324/35605
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/20.500.12324/35605
Palabra clave:
Composición de alimentos para animales - Q54
Rumiante
Subproductos
Bagazo
Sorgos
Trigo
Digestibilidad
Contenido de carbohidratos
Contenido de nitrógeno
Técnicas analíticas
Manejo de desechos
Ganadería y especies menores
Rights
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International