Aflatoxinas en maíz de clima medio y cálido, cosechado en Cundinamarca durante 1983. I. Incidencia y niveles de contaminación
In Cundinamarca corn producing area of warm climate study was performed during 1983, in order to establish the incidence of aflatoxin contamination. The levels of contamination and the influence of grain humidity percentage were determinated. From a total of 157 samples collected, 100 on the first s...
- Autores:
-
Carpintero de Jimeno, Martha
Peña B., Néstor E.
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 1989
- Institución:
- Agrosavia
- Repositorio:
- Agrosavia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.agrosavia.co:20.500.12324/35454
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/20.500.12324/35454
- Palabra clave:
- Contaminación y toxicología de los alimentos - Q03
Maíz
Zea mays
Contaminación
Aflatoxinas
Aspergillus flavus
Aspergillus parasiticus
Sanidad animal
Transitorios
- Rights
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International