Caracterización y evaluación de siete materiales genéticos de ají dulce (Capsicum ssp) en condiciones de la meseta de Ibagué

Yield of seven genetic materials of sweet pepper (Capsicum spp.) was evaluated and characterized at the Experimental Center Of Bariloche (Serviarroz), during 1995. The field information was taken following the descriptions proposed for Capsicum in 1983 by the International Board for Plant Genetics R...

Full description

Autores:
Tabares Serrato, Jorge Adalberto
Barreto Osorio, José Dairo
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
1997
Institución:
Agrosavia
Repositorio:
Agrosavia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.agrosavia.co:20.500.12324/35438
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/20.500.12324/35438
Palabra clave:
Genética vegetal y fitomejoramiento - F30
Capsicum annuum
Adaptación
Diseño experimental
Variación genética
Análisis cuantitativo
Hortalizas y plantas aromáticas
Rights
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International