Digestibilidad y energía digestible de la pulpa de café fermentada con Aspergillus niger en cerdos
The high costs of feedstuffs of diets for pigs and the human competion for them, has caused a great interest in researching about non conventional feedstuff such as the coffee pulp, which is in Colombia one of the most common crop byproducts which can be an important new alternative for feeding and...
- Autores:
-
Anzola Vásquez, Héctor José
Beltrán H., Diana C.
Facundo Q., Edgar A.
Leal, Elizabeth L. de
Poveda H., Carlos A.
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 1989
- Institución:
- Agrosavia
- Repositorio:
- Agrosavia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.agrosavia.co:20.500.12324/35397
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/20.500.12324/35397
- Palabra clave:
- Ganadería - L01
Alimentación animal - L02
Cerdo
Alimentación de cerdos
Valor energético
Aspergillus niger
Pulpa de café
Ganadería y especies menores
- Rights
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International