Bromeliáceas notables de colombia. - 1 (1942)
Aechmea contracta / Aechmea nívea / Aechmea Schultesiana / Brocchinia serrata / Guzmania brasiliensis / Guzmania vittata / Pitcairnia caricifolia Mart. / Pitcairnia Cuatrecasana L. / Pitcairnia tolimensis / Pitcairnia turbinella / Vriesia chrysostachys E.