Euphorbiaceae novae vel criticae colombianae, ii (1944)
Alchornea umboensis sp. nov. / Mabea occidentalis / Mabea Trianae /  Mabea parvifolia / Mabea elata / Mabea acutissima / Mabea chocoensis sp, nov.